شماره خبر : 49654
منتشر شده در مورخ : دوشنبه 27 مرداد 1404
ساعت : 9:58
بلاروس: غرب تمایلی به پایان جنگ در اوکراین ندارد

بلاروس: غرب تمایلی به پایان جنگ در اوکراین ندارد

 

دبیر شورای امنیت بلاروس گفت که غرب تمایلی به پایان یافتن خصومت‌ها در اوکراین ندارد و برخی کشورها واکنش دردناکی به تلاش‌ها برای خاتمه جنگ داشته‌اند.

به گزارش ایرنا به نقل از تاس، «الکساندر ولفوویچ» یکشنبه در مصاحبه‌ای اظهار کرد: متاسفانه می‌بینیم که رهبران و سیاستمداران غربی واکنش دردناکی نسبت به مسائل مرتبط با پایان یا تعلیق عملیات نظامی در اوکراین دارند.

وی افزود: آنها تمایلی به این موضوع (پایان جنگ) ندارند. در همین راستا، شاهد سیاست میهن‌پرستی افراطی در لهستان و کشورهای بالتیک، خصوصا لیتوانی هستیم.

ولفوویچ درباره تماس تلفنی دونالد ترامپ و الکساندر لوکاشنکو رئیسان جمهوری آمریکا و بلاروس که جمعه انجام شد، گفت: این مساله برای همه خصوصا مخالفان ما در غرب و همسایگانمان در لهستان و کشورهای بالتیک غافلگیرکننده بود.

دبیر شورای امنیت بلاروس همچنین در مورد دیدار ترامپ و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در آلاسکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین خاطرنشان کرد: آنچه در آلاسکا رخ داد گامی بزرگ توسط آمریکا، روسیه و بلاروس بود. بلاروس همواره به دنبال پایان سریع عملیات نظامی و خصونت در اوکراین بوده است.

ترامپ جمعه درباره تماس با لوکاشنکو اظهار کرد: گفت‌وگوی ما بسیار خوب بود. ما در مورد موضوعات زیادی از جمله سفر ولادیمیر پوتین به آلاسکا گفت‌وگو کردیم. مشتاقانه منتظر دیدار با رئیس‌جمهوری بلاروس در آینده هستم.

لوکاشنکو از متحدان پوتین است و آنها در بحبوحه جنگ اوکراین به هم نزدیک‌تر شده‌اند. حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ تا حدی از خاک بلاروس آغاز شد و پوتین سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی را در آن کشور مستقر کرده است.

 

برچسب ها : اوکراین روسیه الکساندر لوکاشنکو بلاروس