شماره خبر : 31511
منتشر شده در مورخ : ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
ساعت : 11:25

با تغییر موضع قبلی/ رئیسجمهور لهستان: هنوز تصمیمی درباره میزبانی از سلاحهای هستهای ناتو نگرفتهایم
آندژی دودا سخنان پیشین خود را درباره استقرار تسلیحات هستهای ناتو در کشورش تصحیح کرد و با تاکید فراوان گفت هنوز هیچ تصمیمی دراینباره اتخاذ نشده است.به گزارش ایسنا، «آندژی دودا»، رئیسجمهور لهستان در توضیح اظهارات پیشین خود درباره احتمال استقرار تسلیحات هستهای ناتو در کشورش، تصریح کرد هنوز هیچ تصمیمی برای استقرار این تسلیحات گرفته نشده است.
دودا ساعاتی پیش در گفتوگو با روزنامه لهستانی «فکت» گفت کشورش آماده است تا میزبان تسلیحات هستهای ایالات متحده باشد؛ اظهاراتی که «دونالد تاسک» نخستوزیر لهستان را وادار به واکنش کرد.
تاسک در این باره گفت باید سریعا با دودا گفتوگو کرده و متوجه شود که چرا رئیسجمهور چنین حرفی زده است.
دودا متعاقبا در شفافسازی سخنان اولیه خود به خبرنگاران گفت: «میخواهم با قاطعیت بسیار تاکید کنم که بیتردید هیچ تصمیمی درباره این مسئله گرفته نشده است.»
او در ادامه گفت: «البته گفتوگوها (در این باره) در جریان است. ما به آن میپردازیم و گاهی هم شرکای ما در آمریکا یا غرب اروپا آن را مطرح میکنند.»
برچسب ها : رئیسجمهور لهستان سلاحهای هستهای ناتو ناتو
سیاسی
- احضار کاردار انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به بازداشت غیرقانونی تعدادی از اتباع ایرانی
- دستاورد سفر ترامپ به منطقه خلیج فارس؛ معاملات بزرگ و تصویرسازی برای رقابت با چین
- موافقت رژیم صهیونیستی با ورود مقدار محدود کمکهای بشردوستانه به غزه
- عملیات مخفی موساد برای انتقال اسناد متعلق به «جاسوس مهم اسرائیلی» از سوریه