
بابایی مطرح کرد: شرکت های صوری، شناسایی و غیر فعال می شوند
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: بیش از دو میلیون شرکت و موسسه ثبت شده در کشور داریم که خیلی از اینها صوری و کاذب هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما حسن بابایی در مراسم تجلیل از مخترعان و طراحان صنعتی جوان افزود: بعد از نامگذاری امسال" تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" شورای راهبردی شرکتهای دانش بنیان را تشکیل دادیم که طبق وظیفه سازمانی تمام منویات رهبری را محقق و مشکلات این حوزه را برطرف کنند.
وی گفت: اکنون بیش از ۲ میلیون شرکت و موسسه در کشور ثبت شده است که خیلی از این شرکتها صوری و کاذب و غیر واقعی هستند.
بابایی افزود: بنابراین کارگروهی را برای شناسایی شرکتهای کاذب، صوری و غیر واقعی تشکیل دادهایم و بعد از شناسایی این شرکتها آنها را غیر فعال میکنیم.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: همچنین ۶۶۵۵ شرکت دانش بنیان نیز تاکنون نیز ثبت شده است که مشغول فعالیت هستند.
برچسب ها : رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور حسن بابایی شرکت های صوری
- بحران آب در خوزستان جدی است؛ ماهی ۳ بار رهاسازی آب ضروری است
- قالیباف: لایروبی اروندرود اولویت مجلس برای جهش اقتصادی خرمشهر
- در دو ماه اول امسال رخ داد: وقوع ۱۰ آتشسوزی در عرصههای زیستمحیطی خوزستان/ حریق ۴۹ هکتار از جنگلها
- معاون وزیر دفاع: بومیسازی فناوریهای پیشرفته دریایی با همکاری ۲۵ شرکت دانشبنیان