راوی گفت: مبادا برای انتصاب استاندار و مدیران استان <در> بر همان پاشنه گذشته بچرخد!
شنیدنیها حاکی است افرادی از خوزستان به تهران رفته اند تا شاید بتوانند در انتخاب فردی بومی که سابقه تجربه دارد، به عنوان استاندار موثر واقع شوند. البته موفقیت این افراد بستگی به این دارد که چقدر حرفشان خریدار داشته باشد و نزدیکان رئیس جمهور حاضرند دست از کینه و نامهربانی با نیروهایی که به اقتضای کاری باب میلشان نبوده اند، بردارند و به پیشرفت و توسعه خوزستان بیش از امیال شخصی بیاندیشند. وزیر کشور ( هر که شد) بهتر است زمان انتخاب استاندار خوزستان، مقایسه ای داشته باشد بین استانداران غیر بومی که از استان های پایین تر از خوزستان به اینجا آمدند و هیچ نقشی در پیشرفت خوزستان نداشتند و عملکردی که حتی ضعیف ترین استانداران بومی داشتند. اگر همین حب و بغض ها وجود نداشت مدیر توانمندی مثل دکتر مقتدایی امروز باید در فهرست وزرای دولت جدید می بود اما جنگ او با بعضی وزرای سابق بخاطر منافع مردم و استان خوزستان ممکن است مانع این مهم شود. البته فقط موضوع استاندار نیست و در خصوص مدیران استان هم معمولا کم توجهی می شود و غالبا برای بهبود رزومه بعضی افراد، حکم استانداری خوزستان برای کسانی که شایستگی مدیریت ارشد استان را ندارند و در گذشته سمت های پایین تری داشته اند صادر می شود که این جفا در حق خوزستان و مردم دردمند آن است. به یاد داریم یکی از ائمه جماعات استان مدت ها قبل در خطبه خود گفته بود < در ادارات و دستگاه های خوزستان 18 مدیر کل پروازی و غیر بومی بکار گرفته شده که باید دید آیا در این استان مدیری توانمند در حوزه های صنعت، کشاورزی و غیره پرورش نیافته که بکار گرفته شود، که البته این وضع همچنان ادامه دارد.
بهرحال هر چه بوده گذشته و حالا که دوران تازه ای برای سپردن امور به افرادی جدید شروع شده، نمایندگان استان باید با چشم باز مراقب چیدمان مهره ها در استان باشند و بدانند تنها اینکه با یک نفر مختصر دوستی داشته باشند یا شاخص های ضعیف نباید ملاک انتصاب ها باشد.
امید مردم را برای بهبود معیشت ناامید نکنید
هر روز که می گذرد، عرصه بر معیشت مردم تنگ تر می شود و هیچکس هم به فکر چاره نیست. در حال حاضر قیمت اقلام مورد نیاز بدون ترمز، با سرعت پیش می رود و نشانه ای از توقف سیر صعودی آن دیده نمی شود. حالا میوه خیلی گران بود، آدم نمی خورد اما با گرانی حبوبات و مواد دیگر چه باید کرد¿ ضمنا وقتی این مواد گران می شود، روی بقیه هم اثرگذار است و نتیجه آن می شود که مثلا یک ظرف کوچک آش یا باقلا هم بیشتر از یک آب گوشت سابق تمام شود و هر کسی قادر به خرید آن هم نیست.
حالا که دولتی رفته و دولتی آمده، مردم انتظار دارند، به حرف هایی که درباره بهبود معیشت مردم زده شد و قول هایی که داده اند، عمل شود و مبادا حوادثی که رخ می دهد، مانع از توجه به مسائل روزمره مردم شود. البته تنها موضوع مواد غذایی نیست و شاهد هستیم که مثلا کرایه های حمل و نقل عمومی روز به روز بالاتر می رود و امکانات هم جوابگوی نیاز مردم نیست و سوال این است که آنهمه سازمان های نظارت کننده که وظیفه کنترل قیمت ها و جلوگیری از اجحاف به مردم را دارند، چه می کنند؟
آقایان لابد گزارش های رسانه ملی را که از بازار و گرانیها پخش می شود، می بینند اما چرا پی گیر آن ها نیستند و هیچ چیز تغییر نمی کند، بلکه بدتر هم می شود¿ به فکر مردم باشید و نگذارید بارقه های امید کم رنگ و شاید محو شود. شوراها در انتخاب شهردار، صلح اول را بهتر از جنگ آخر بدانند
شورای شهر لالی ، شهردار این شهر را بدلیل سکونت نداشتن شهردار در محل خدمت او را استیضاح و عزل کرد. رئیس شورا در این باره گفته: درچند مورد به صورت شفاهی و کتبی به شهردار تذکر داده شده بود تا اینکه در آخرین جلسه شورا که با حضور شهردار برگزار شد، نسبت به وضعیت مدیریت شهر انتقاداتی از سوی اعضای شورا مطرح و برابر با دستور کار، با چهار رای موافق، شهردار استیضاح شد. به گفته رئیس شورا در سه ماه اخیر شهردار لالی، تنها 20 روز سرکار بوده است. در همین جلسه سرپرست شهرداری انتخاب شد. اگر واقعا اینطور است که رئیس شورا گفته و شهردار بیشتر در خارج شهر محل خدمت بوده تا در لالی که حقش بوده کنار گذاشته شود اما حساب این است که چرا زمان انتخاب او کسی را منصوب نکردند که بومی شهر باشد یا شرط شروع به کارش آوردن خانواده اش به محل خدمت باشد¿ البته این وضعیت فقط منحصر به شهر لالی نبوده و خیلی از شهرداری ها با این معضل دست به گریبانند و حتی در همین اهواز هم غیر بومی بودن و حضور نداشتن خانواده شهردار در محل خدمت، حاشیه ساز شد و شورا درگیر این قضیه است، مگر اینکه موضوع حل شده باشد که از محتوای کلام رئیس شورا معلوم است کار، ختم به خیر نشده است.
قدر تالاب هایمان را بدانیم
همانطور که پیش از این مطرح کردیم، تالاب هور العظیم و تالاب بامدژ و رودخانه های اطراف آن، قابلیت ها و ظرفیت گردشگری دارد چرا که زیستگاه برخی جانوران است و پوشش گیاهی آن موجب شده که برخی دوزیستهای منحصر به فرد در آنجا باشند.
از جمله لاک پشت فراتی از خزندگانی است که در این تالاب زندگی می کند که تنها لاک پشت لاک نرم ایران است و قسمت های کم عمق تالاب محل مناسبی برای این گونه جانوران محسوب می شود. تالاب هورالعظیم آخرین بازمانده تالاب های بین النهرین در جنوب غربی کشور، در خوزستان و در انتهای حوضه آبی کرخه است که یک سوم آن در ایران و دو سوم آن در عراق است.
برچسب ها : حوضه آبی كرخه تالاب هور العظیم استانداری خوزستان
- راوی گفت: معرفی استاندار جدید خوزستان، شاید در جلسه چهارشنبه هیئت دولت
- راوی گفت: توقف وانت بارها مشکل بزرگ ترافیکی پنجشنبه ها در جاده بهشت آباد است
- راوی گفت: سکانداری دو معاونت سازمان محیط زیست به خوزستانی ها رسید
- راوی گفت: استانداری بفرستید تا بتواند مجری قول رئیس جمهور برای ایجاد بازارهای مرزی خوزستان باشد
- ایران خواستار اقدام جامعه بینالمللی برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی شد
- آلمان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان در کرانه باختری را تکاندهنده خواند
- بازتاب گسترده بیانات مقام معظم رهبری در رسانههای عربی جهان
- رهبر انقلاب در خطبههای نماز جمعه تهران: در انجام وظیفه نه تعلل میکنیم، نه شتابزده میشویم/ کار نیروهای مسلح ما قانونی و مشروع بود
- تامین یک هزار میلیارد ریال تجهیزات برای هنرستانهای خوزستان
- پرورش استعدادهای درخشان امروز، پشتوانه نیروهای متخصص در آینده است/ آماده راه اندازی مراکز کانون در مناطق محروم هستیم
- در جلسه کمیسیون ماده ۵ خوزستان؛ طرح تفصیلی ۳ محله اهواز تصویب شد
- دعوت نماینده ولی فقیه در خوزستان برای حضور در اجتماع محکومیت شهادت سید مقاومت
- راوی گفت: معرفی استاندار جدید خوزستان، شاید در جلسه چهارشنبه هیئت دولت
- راوی گفت: توقف وانت بارها مشکل بزرگ ترافیکی پنجشنبه ها در جاده بهشت آباد است
- راوی گفت: سکانداری دو معاونت سازمان محیط زیست به خوزستانی ها رسید
- راوی گفت: استانداری بفرستید تا بتواند مجری قول رئیس جمهور برای ایجاد بازارهای مرزی خوزستان باشد