
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان: هرگونه افزایش قیمت نان غیرقانونی است
نظری گفت: هرگونه افزایش قیمت نان غیرقانونی است و در صورت مشاهده تخلف، مردم مراتب را به بازرسی سازمان صمت و یا تعزیرات خوزستان اطلاع دهند.
امیر حسین نظری رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: برخی نانواییها نسبت به پایین بودن نرخ نان اعتراض داشته و قصد افزایش قیمت را دارند که باید به اطلاع مردم برسانم هرگونه افزایش قیمت نان غیرقانونی است و در صورت مشاهده تخلف، مردم مراتب را به بازرسی سازمان صمت و یا تعزیرات خوزستان اطلاع دهند.
او با بیان اینکه قیمت نان براساس تصویب شورای عالی آرد و نان خوزستان تعیین میشود و باید به تایید نهایی سازمان صمت برسد، افزودافزود: با واحدهای نانوایی که اقدام به گرانفروشی کنند برخورد جدی از جمله قطع سهمیه آرد آنها صورت خواهد گرفت.
نانواییها خوزستان درخواست افزایش قیمت نان را دارند و این موضوع چند بار از سوی اتحادیه نانواییها مطرح شده است. این موضوع باید در ستاد تنظیم بازار مورد بررسی قرار گیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها : قیمت نان افزایش قیمت خوزستان
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- صف ۷۰۰ هزار نفری «وام ازدواج» تا پایان سال/ ادامه سختگیری بانکها و جریمه شعب متخلف
- آیتمهای تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه
- تجویز داروهای تزریقی در ایران ۲۵ درصد بالاتر از سقف مجاز است
- سامانه تلفنی ۴۱۶۵۱ آماده پاسخگویی سوالات دارویی هلال احمر
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب اسلامی
- شکست سامانه «پاتریوت» آمریکا مقابل حمله موشکی ایران
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند