
ورود ۱۰۰ دستگاه واگن به ناوگان ریلی کشور/ ماهانه ۴۰ تا ۵۰ دستگاه واگن وارد شبکه ریلی کشور میشود
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۶۰۰ دستگاه قراردادی که برای ناوگان ریلی کشور منعقد شده بود ۱۰۰ دستگاه تا به امروز وارد کشور شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - جبارعلی ذاکری مدیرعامل شرکت راه آهن در مراسم آیین سرمایهگذاری در ناوگان ریلی مسافری اظهار داشت: امیدواریم ظرف سه سال آینده شاهد شکوفایی در این بخش باشیم.
وی ادامه داد: ۱۰۰ دستگاه از ۶۰۰ دستگاه واگن که قبلا قرارداد آن منعقد شده بود وارد شبکه ریلی شده و امیدواریم روند وارد شدن در حدود ۴۰ تا ۵۰ واگن در هر ماه ادامه پیدا کند.
او بیان کرد: در خصوص قطارهای مسافری، قرارداد با طرف چینی منعقد شده است و مسائل فنی تقریباً حل شدهاند. امیدواریم تنها دو موضوع فنی باقیمانده نیز در یک ماه آینده نهایی شود و مرحله تولید آغاز گردد.
ذاکری با بیان اینکه صد دستگاه واگن که وارد شده، در ترانزیت بار در کشور مورد استفاده قرار گرفته است گفت: رویکرد راهآهن همچنان انجام وظیفه در بخش حمل بار است. ما در تلاشیم تا در حوزه بار، به ظرفیتی که پیشبینی شده، طی یک برنامه مدون برسیم.
وی افزود:هدف ما این است که اقتصاد بخش مسافری را جذاب کرده و شرایط سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران فراهم کنیم. این امر با روشهای مختلفی که آقای بیرانوند معاون برنامهریزی راه آهن نیز به آن اشاره کردند، دنبال میشود.
وی با اشاره به عدم تناسب توسعه خطوط ریلی در کشور با توسعه ناوگان افزود: هر ساله به طور متوسط ۱۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر به شبکه ریلی اضافه میشود، اما اعتبارات دولتی و صندوق توسعه برای توسعه ناوگان لحاظ نمیشود. به همین دلیل، ما مجبوریم که برای تأمین ناوگان خطی از امکانات موجود استفاده کنیم.
ذاکری توضیح داد: به نظر میرسد که این بخش نیازمند ورود دولت است، چه در قالب صندوق توسعه و چه به شیوهای مشابه برای توسعه خطوط.
وی با بیان اینکه ما همچنان از بخش خصوصی حمایت میکنیم، اما محدودیتهایی وجود دارد که باعث میشود پروژههای اقتصادی غیرممکن به نظر برسند گفت: درحال حاضر، مدل مالی را ترمیم میکنیم تا برای سرمایهگذاران از نظر اقتصادی صرفه داشته باشد و انشالله به زودی شاهد قطارهای مسافری کامل باشیم.
وی افزود: در زمینه دیپلماسی ریلی، مقام عالی وزارت همواره حمایت کردهاند. پس از ۱۰ ماه تلاش، سال گذشته موفقیتآمیز بود و امسال نیز در دنبال کردن این روند کوشیدهایم.
ذاکری تاکید کرد: به دنبال راهاندازی قطارهای بینالمللی هستیم و پس از پنج سال وقفه، امیدواریم در دو ماه آینده فعالیت تهران – هرات را راهاندازی کنیم. رایزنیها برای اتصال مرو و شهر دوشنبه نیز در حال انجام است.
وی افزود: با ارتقاء ارتباطات بین ملتها، به ویژه با همسایگان، امیدواریم که بحث حذف ویزا بین برخی کشورها به تسهیل سفرها بینجامد.
او بیان کرد: مدیران شرکتهای حمل و نقل مسافری که در جمع حضور دارند، کارهای خوبی انجام دادهاند. امیدواریم که بحث قطارهای گردشگری و توسعه آنها منجر به افزایش درآمدهای شرکتهای حمل و نقلی و راهآهن شود. راهآهن تاریخی ما همیشه در این زمینه فعال بوده و درآمد بیشتری از بخش حمل و نقل مسافری خواهد داشت. امیدوارم در طول امسال محورهای جدیدی که تعریف شدهاند، به بهرهبرداری برسند.
برچسب ها : حملونقل راه آهن راه و شهرسازی
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست: استانداردهای زیست محیطی فلرینگ کشور تدوین میشود
- مراجعه یک هزار و ۴۰۰ بیمار قلبی و تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
- آتشسوزی در اروندکنار؛ ۲۰ هزار نهال خرما از بین رفت
- برای نخستین بار صورت گرفت/ بازسازی و نصب تیپ مشعلهای کارخانه گاز و گازمایع ۹۰۰ پازنان ۲
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است