شماره خبر : 46114
منتشر شده در مورخ : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
ساعت : 9:26
سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

 

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با استمرار شرایط قطعی برق ۵۰ تا ۶۰ درصد سطح کشت کاهش می یابد که خسران زیادی به تولید ملی و درآمد کشاورزان وارد می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: قطعی برق چاه های کشاورزی شرایط را برای کشاورزان بحرانی کرده است چراکه نمی تواند تصمیماتی برای کشت بگیرد.

به گفته وی، در حال حاضر ۷ ساعت در طول شبانه روز ، برق بخش کشاورزی قطع است و بدلیل احتمال شرایط سخت تر در فصل تابستان تصمیم گیری کشت برای کشاورزان سخت می شود.

ایمانی ادامه داد: طی روزهای اخیر اعلام کردند که برق صنایع را می خواهند قطع کنند که در نهایت شرایط سخت تولید و عدم دسترسی به آب مطمئن موجب شده تا کشاورز تصمیم به کاهش سطح زیرکشت بگیرد.

 مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه یک سوم شبانه روز قطعی برق داریم، افزود: زراعت  و کشت و کار شب و روز ندارد و همواره کشاورزان در طول شبانه روز نیاز به آب دارند که با استمرار شرایط قطعی برق ۵۰ تا ۶۰ درصد سطح کشت کاهش می یابد که خسران زیادی به تولید ملی و درآمد کشاورزان وارد می شود.

وی  گفت: با قطع برق چاه های کشاورزی و کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی تولید، خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم زیرسوال می رود.

برچسب ها : کشاورزی قطعی برق چاه کشاورزی بخش کشاورزی