
کاخ سفید: ترامپ هنوز میخواهد کانادا پنجاه و یکمین ایالت آمریکا باشد
سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی بیان کرد که رئیس جمهور آمریکا همچنان علاقه مند به الحاق کانادا به خاک این کشور و تبدیل آن به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا است.
به گزارش ایرنا از الجزیره انگلیسی, در چند هفته گذشته، دونالد ترامپ رییسجمهور آمریکا حملات خود به کانادا را کاهش داده و اظهارات عمومی مبنی بر درخواست پیوستن این کشور به آمریکا به عنوان یک ایالت را متوقف کرده بود.
رئیس جمهور آمریکا همچنین مارک کارنی، رهبر جدید کانادا را با عنوان نخست وزیر خطاب کرده است، در حالی که جاستین ترودو نخست وزیر سابق این کشور را "فرماندار" خطاب میکرد.
اما کاخ سفید اعلام کرد که موضع ترامپ در مورد کانادا تغییر نکرده است.
کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز سهشنبه گفت: "رئیس جمهور آمریکا همچنان موضع خود را در مورد کانادا دارد. آمریکا به دفاع ملی کانادا کمک مالی کرده است و دونالد ترامپ معتقد است که کاناداییها از تبدیل شدن به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا سود زیادی خواهند برد."
به گزارش ایرنا, پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، آمریکا جنگی تجاری با کانادا به راه انداخته و کاخ سفید تمایل خود را برای ضمیمه کردن کانادا به عنوان پنجاه و یکمین ایالات متحده اعلام کرده است.
کانادا با وضع تعرفه بر کالاهای آمریکایی به مقابله به مثل با دولت ترامپ روی آورده است و افکار عمومی کانادا نیز نسبت به اقدامات و اظهارات رئیس جمهور آمریکا خشمگین شده است.
برچسب ها : دولت ترامپ ایالات متحده آمریکا کانادا
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- کاخ سفید درباره حمله اسرائیل علیه قطر سکوت کرد
- در حال به روز رسانی/ تجاوز هوایی تروریستی اسرائیل علیه سران حماس در قطر
- بهمناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق(ع) انجام شد: موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاهها
- مهاجرانی: ساعت کاری از اول مهر به حالت قبل بازمیگردد/ جزئیات سفر پزشکیان به نیویورک
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!