
عراقچی: گفت وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا از روز شنبه آغاز می شود
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان گفت : گفت وگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا روز شنبه ( 23 فروردین ) در عمان آغاز می شود.
به گزارش ایرنا، سید عباس عراقچی در شبکه ایکس نوشت : ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفتگوهای غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد.
وی ادامه داد: این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید ادعا کرد: ما در حال گفت و گوهای مستقیم با ایران هستیم.
ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در کاخ سفید با تکرار ادعاها به خبرنگاران گفت: «ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. ما روز شنبه نشست بسیار بزرگی خواهیم داشت. همه موافق هستند که انجام یک توافق بر انجام امور بدیهی ارجحیت دارد و بدیهی است. امری نیست که من بخواهم از آن استفاده کنم. "ما وارد مرحله بسیار خطرناکی شده ایم."»
ترامپ که در کنار بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در اتاق بیضی کاخ سفید صحبت میکرد، گفت که یک نشست بسیار بزرگ روز شنبه برگزار خواهد شد و این دیدار بصورت مستقیم و در سطح عالی برگزار می شود اما تاکید کرد که تهران نمی تواند به سلاح هسته ای دست یابد.
برچسب ها : دونالد ترامپ سید عباس عراقچی ایالات متحده آمریکا
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- کاخ سفید درباره حمله اسرائیل علیه قطر سکوت کرد
- در حال به روز رسانی/ تجاوز هوایی تروریستی اسرائیل علیه سران حماس در قطر
- بهمناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق(ع) انجام شد: موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاهها
- مهاجرانی: ساعت کاری از اول مهر به حالت قبل بازمیگردد/ جزئیات سفر پزشکیان به نیویورک
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!