
نامه مشترک پنج کشور عربی به دولت آمریکا و اعلام مخالفت با طرح «ترامپ»
پنج کشور عربی و مسئول ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین در نامه مشترکی به دولت آمریکا با طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه به مصر و اردن مخالفت کردند.
به گزارش امروز سه شنبه ایرنا به نقل از العربی الجدید، وزیران خارجه عربستان، امارات، قطر، مصر و اردن و «حسین الشیخ» مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین این نامه را آنگونه که «آکسیوس» خبر را اعلام کرده، ارسال کرده اند. این وزیران خارجه در قاهره در اویل هفته(دوشنبه) جمع شدند.
وزیران خارجه کشور عربی به همراه مسئول ارشد فلسطینی نامه مشترکی به «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا ارسال کرده و در آن مخالفت خود را با طرح کوچاندن فلسطینیان از غزه که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مطرح شده، اعلام کردند.
در نامه مشترک وزیران خارجه این کشورها و مسئول ارشد فلسطینی آمده است: بازسازی غزه باید از طریق مشارکت مستقیم مردم غزه انجام شود و فلسطینیان در اراضی خود زندگی خواهند کرد و به بازسای آن کمک می کنند. نباید آنها از اراضی خود هنگام بازسازی بیرون رانده شوند و باید در روند بازسازی با حمایت جامعه جهانی مشارکت فعالی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری آمریکا پیشتر خواستار تخلیه کامل نوار غزه و اسکان فلسطینیها در کشورهای عربی همسایه شد.
وی با اشاره به فقدان شرایط زندگی در غزه به دلیل ویرانیهای گسترده، از کشورهای مصر و اردن خواست تا مردم غزه را پذیرش و اسکان و مشکلات این منطقه را از طریق جابهجایی ساکنان کاهش دهند.
ترامپ همچنین با لحنی دستوری از رهبران مصر و اردن خواسته بود تا همکاری لازم را برای اجرای این طرح انجام دهند.
این پیشنهاد اما با مخالفت شدید کشورهای همسایه روبه رو شد.
مقامهای این کشورها تاکید کردند که با آوارگی دائم مردم فلسطین و کوچ اجباری آنها به خارج از سرزمین خود مخالفند.
برچسب ها : دونالد ترامپ غزه فلسطین
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!