
سرعت وحشتناک شیوع کرونای دلتا/ هیچ واکسنی ایمنی 100 درصدی ایجاد نمیکند
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره خطر شیوع کرونای دلتا هشدار داد.
مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، درباره اینکه آیا افراد پس از دریافت دو دز واکسن کرونا احتمال ابتلا به این بیماری را دارند؟ گفت: بله هیچ یک از واکسن های تولید شده در دنیا ایمنی 100 درصد ایجاد نمی کند و این نکته ای است که افراد باید مورد توجه قرار دهند.
وی افزود: البته دریافت دو دز واکسن سبب می شود فرد در صورت ابتلا کارش به بستری در بیمارستان نکشد و یا خطر مرگ و میر در فرد دریافت کننده دو دز واکسن بسیار حداقل و نزدیک به صفر است.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: این موضوع فقط برای واکسن های ایرانی نیست بلکه مواردی در کشور ثبت شده که افراد در خارج از ایران واکسن مدرنا یا فایزر دریافت کرده و زمانی که در کشور بوده اند، مبتلا به کرونا شده اند.
محرز خاطرنشان کرد: با سویه دلتای کرونا دیگر کسی چندان در مقابل این بیماری در امان نیست و همه دنیا اکنون وارد پیک جدیدی از این بیماری شده اند.
وی گفت: کشور ما هم متاسفانه وارد پیک پنجم کرونا شده و آمار مبتلایان و متوفیان رو به افزایش است. همچنین سرعت انتقال سویه دلتای کرونا به شدت وحشتناک است.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی در پیشگیری از این بیماری بسیار حائز اهمیت است و مردم باید در حال حاضر بیش از همیشه مراقب باشند.
منبع: فارس
برچسب ها : واکسن کرونا کرونای هندی مینو محرز
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!