
دومین اقتصاد بزرگ جنوب شرق آسیا روسفید شد
بانک مرکزی تایلند اعلام کرد که اقتصاد تایلند در ماه آگوست در سطح مشابهی نسبت به ماه قبل باقی مانده است، زیرا فعالیتهای اقتصادی با حمایت صادرات و تولید انجام میشود، اما گردشگری ریزشی بوده است.
به گزارش ایسنا، این بانک تایلند عنوان کرد که صادرات، محرک اصلی اقتصاد تایلند، در ماه اگوست نسبت به سال قبل ۱۱.۴ درصد افزایش یافت، در حالی که واردات ۸.۵ درصد افزایش یافت که منجر به مازاد حساب تجاری ۲.۴ میلیارد دلاری شد.
بانک مرکزی تایلند بر این باور است که مازاد حساب جاری در ماه اگوست ۱.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مازاد تجدیدنظر شده ۰.۱ میلیارد دلاری در جولای به دلیل صادرات سریع محصولات کشاورزی به شرکای تجاری که با کمبود مواجه بودند، افزایش یافت.
بانک مرکزی اعلام کرد مصرف خصوصی در ماه آگوست نسبت به ماه قبل ۰.۵ درصد افزایش یافته است در حالی که سرمایهگذاری خصوصی ۳.۳ درصد کاهش یافته است.
این بانک اعلام کرد که بخش گردشگری، یکی دیگر از محرکهای کلیدی اقتصادی، به دلیل کاهش ورودیها پس از یک دوره توسعه، کند شد. دومین اقتصاد بزرگ جنوب شرق آسیا در سه ماهه آوریل تا ژوئن سال جاری با سرعت ۲.۳ درصد رشد کرد، اما تحلیلگران گفتند که عدم قطعیت سیاستهای مالی چشمانداز را مختل کرده است.
رویترز گزارش کرد که بانک مرکزی رشد اقتصادی ۲.۶ درصدی را برای سال جاری پس از رشد ۱.۹ درصدی در سال گذشته که نسبت به همتایان منطقهای عقب بود، پیشبینی کرده است. بانک مرکزی برای پنجمین جلسه متوالی در ۲۱ اگوست، نرخ بهره خود را ۲.۵ درصد بدون تغییر گذاشت.
برچسب ها : اقتصادي تايلند بانک مرکزی تایلند
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- کاخ سفید درباره حمله اسرائیل علیه قطر سکوت کرد
- در حال به روز رسانی/ تجاوز هوایی تروریستی اسرائیل علیه سران حماس در قطر
- بهمناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق(ع) انجام شد: موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاهها
- مهاجرانی: ساعت کاری از اول مهر به حالت قبل بازمیگردد/ جزئیات سفر پزشکیان به نیویورک
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!