راوی گفت: معاونان رئیس جمهور در برابر مجلس پاسخگو نیستند/جهاد کشاورزی باید پاسخگوی دپوی حبوبات در گمرک و خطر فاسد شدن آن ها باشد
رئیس جمهور بعد از تعیین معاون اول، چند معاون دیگر خود را منصوب کرد. می دانیم که طبق اصل 124 قانون اساسی، رئیس جمهور می تواند برای انجام وظایف قانونی خود، معاونانی داشته باشد. معاون اول رئیس جمهور با موافقت وی اداره هیئت وزیران و مسئولیت هماهنگی سایر معاونت ها را به عهده خواهد داشت.
در احکام جدید دکتر پزشکیان، طیب نیا به عنوان مشاور عالی رئیس جمهور، شهرام دبیری به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور و سید حمید پور محمدی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه منصوب شدند.
برای تعیین معاونان رئیس جمهور نیازی به رای اعتماد از سوی نمایندگان مجلس نیست بنابراین معاونان رئیس جمهور به رغم موقعیت و مسئولیت های مهمی که بر عهده دارند، در برابر مجلس پاسخگو نیستند و اگر نمایندگان ملاحظه ای درباره آن ها داشته باشند، باید صرفا از طریق رئیس جمهور مطالبات مجلس را پیش ببرند.
البته چند تن از وزیران، در عین حال معاون رئیس جمهور هم هستند مثل وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، که باید دید قانون درباره پاسخگو بودن آن ها درباره مطالبات مجلس چه می گوید.
جهاد کشاورزی باید پاسخگوی دپوی حبوبات در گمرک و خطر فاسد شدن آن ها باشد
وقتی می گویند خیلی از مشکلات مردم بخاطر سوء مدیریت هاست، بی جا نمی گویند و نمونه های زیادی برای اثبات این ادعا وجود دارد. مثلا وقتی در خبرها می خوانیم که <عدم تخصیص ارز ترجیحی از بهمن سال گذشته سبب شده تا نزدیک به 5 هزار تن کالا در گمرک دپو و ترخیص نشود و وزارت جهاد کشاورزی این کالا را از لیست اقلام سریع فساد حذف کرده ، چه احساسی به شما دست می دهد¿
خبر داریم که همین شاهکار آقایان باعث شده که قیمت حبوبات که از لیست اقلام سریع فساد حذف شده، سرسام آور گران و دبیر انجمن حبوبات ایران علت کمبود لوبیا سفید در بازار را همین موضوع اعلام کرده است. یعنی تخصیص ندادن ارز ترجیحی باعث شده که این ماده غذایی در گمرک بماند تا خراب شود. ما یک کیلو لوبیا خریدیم در قسمتی از خانه که کولر هم روشن است نگهداشتیم تا کم کم مصرف کنیم، بعدکه سراغشان رفتیم، دیدیم پشه ها در آن جشن گرفته اند، آنوقت شما چطور راضی می شوید پنج هزار تن لوبیا را در گمرک دپو کنید و نگران فاسد شدن آن ها نباشید¿
به اعتقاد دبیر انجمن حبوبات ایران وزارت جهاد کشاورزی برای ثبات در بازار باید دو اقدام داشته باشد. اول اینکه تخصیص ارز ترجیحی مربوط به سال گذشته و دوم ترخیص مانده کالاهای دپو شده در گمرکات کشور را در دستور کار خود قرار دهد و به انجام آن ها اولویت دهد و مقداری حسن مدیریت را جایگزین سوء مدیریت کند، ضمن اینکه برخی کالاها مثل همین حبوبات را جزو لیست سریع فساد بداند تا صاحبان کالا و مردم بیشتر از این زیان نبینند.
تحرک دستگاه ها در پیاده روی اربعین، می تواند در سایر امور کشوری ادامه داشته باشد
وقتی فعالیت و خبرهای مربوط به اقدامات دستگاه ها برای آماده سازی پیاده روی اربعین را شاهد هستیم از خود سوال می کنیم، واقعا این اتفاق ها در استان رخ می دهد یا اینطور نیست که می گویند و بعد متوجه می شویم که واقعیت دارد. از جمله اینکه وقتی می بینیم ده ها کیلومتر جاده در مسیر اهواز- خرمشهر یا برق دار شدن همین محور با چه سرعتی در دست اجراست، یا چه پارکینگ هائی در حال ساخت است و چه کارهای عمرانی دیگر به اجرا در می آید متعجب می شویم و از خود می پرسیم، دستگاه های ما که چنین توان اجرایی دارند، چرا در سایر موارد چنین عملکردی ندارند¿ درست است اینجا عشق به امام حسین(ع) در میان است، اما چه اشکال دارد، در کنار این عشقبازی، عشق به مردم در سایر فصول و جای جای استان هم انگیزه ای برای سرعت در اجرای طرح های عمرانی و مردمی باشد که مسلما رضایت خلق، رضایت خدای بزرگ و سالار شهیدان را به همراه خواهد داشت، موافق هستید¿
برای حل مشکلاتی مثل کمبود و گرانی سیمان تصمیمات معقول بگیرید
در روزهای اخیر کمبود سیمان به معضلات استان اضافه شده بود و کارهای ساختمانی متوقف و هر پاکت سیمان به دلخواه دلال ها دو سه برابر خرید و فروش می شد. این کمبود بخاطر محدود کردن و بهتر بگوییم قطع برق کارخانه های سیمان بود که حالا آقایان متوجه شدند، طبق معمول در صرفه جویی برق زیاده روی کرده اند و صنایع استان فلج شده و برای حل مشکل دو کار کردند: یکی اینکه کارخانهها را برق دادند و تولید راه افتاد، دیگر اینکه صادرات سیمان از استان تا عادی شدن وضع متوقف و ممنوع شد.
چه بهتر که مسئولان متوجه چنین مواردی بشوند و هر گاه بخواهند برای حل مشکلی ( مثل قطع برق) اقدام کنند، تدبیر عاقلانه و منطقی در پیش بگیرند که خود پیشگیری عامل بوجود آمدن مشکل جدید نشود.
برچسب ها : گرانی سیمان دپوی حبوبات گمرك
- راوی گفت: انتصاب استاندار جدید خوزستان ثابت خواهد کرد چقدر می توان به وعده ها و دستورهای رئیس جمهور دل بست
- راوی گفت: دروازه توسعه ایران، از خوزستان می گذرد
- راوی گفت: اختیارات استانداران بدون رفع تمرکز گرائی مرکز کارساز نیست
- راوی گفت: گزینه ها برای انتخاب استاندار خوزستان فراوان اما از اجماع خبری نیست
- واریز ۱۰ هزار میلیارد ریال به حساب فرهنگیان بازنشسته/ بازنشستگان سود سال مالی ۱۴۰۳ را هم دریافت خواهند کرد
- از سوی کاظمی مطرح شد؛ ابلاغ دستورالعمل ثبت نام اتباع/ هرگونه تغییر مدیران مدارس ممنوع
- جباری خبر داد؛ ابطال دائم پروانه فعالیت پزشکان درگیر سقط عمدی
- اخراج ۲ میلیون اتباع خارجی از کشور تا پایان سال
- در طرح ملی رویش امید؛ درمان ناباروری زوجهای خوزستانی در کمال ناباوری+فیلم
- مدیرکل استاندارد خوزستان: شرکتهای بیمه ملزم به جبران خسارت ناشی از حوادث آسانسور هستند
- رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان مطرح کرد: بحران کمبود سوخت کشاورزان خوزستانی در فصل کشت پاییزه
- رئیس پلیس راهور خوزستان عنوان کرد: آمادگی پلیس برای بازگشایی مدارس خوزستان
- راوی گفت: انتصاب استاندار جدید خوزستان ثابت خواهد کرد چقدر می توان به وعده ها و دستورهای رئیس جمهور دل بست
- راوی گفت: دروازه توسعه ایران، از خوزستان می گذرد
- راوی گفت: اختیارات استانداران بدون رفع تمرکز گرائی مرکز کارساز نیست
- راوی گفت: گزینه ها برای انتخاب استاندار خوزستان فراوان اما از اجماع خبری نیست