
کاهش سن بازنشستگی به ۵۲ سال
عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ماهانه ۱۷ هزارمیلیارد تومان بابت مستمری می پردازیم گفت: پایدار سازی منابع متناسب سازی حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی یکی از مباحث مهم ما در سال های آتی خواهد بود.
محمدعلی همتی در سلسله نشست های رویای تامین اجتماعی فراگیر که با موضوع «متناسب سازی حقوق مستمری بگیران، از رویا تا واقعیت» برگزار شد با اشاره به فضایی که در سازمان تامین اجتماعی در این مدت برای پیگیری متناسب سازی شکل گرفته است گفت: بیشترین استفاده و بهره را از شرکای اجتماعی بردیم و این کار با کمترین مشکل و در حجم وسیعی انجام شد و ماهانه ۱۷ هزارمیلیارد تومان بابت مستمری می پردازیم.
وی افزود: مشارکت و همفکری شرکای اجتماعی و خردجمعی که شکل گرفت بسیار مهم و مبارک بود و باید سر منشاء اقدامات دیگر باشد.
عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه پایدار سازی منابع متناسب سازی حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی یکی از مباحث مهم ما در سال های آتی خواهد بود اظهار کرد: راه حل های مختلفی برای این امر مطرح شده است که اصلاحات پارامتریک از جمله آنهاست. در دنیا وقتی سن امید به زندگی افزایش می یابد سن بازنشستگی هم بالا می رود اما ما در ایران خلاف جهت حرکت کرده ایم و سن بازنشستگی کاهش یافته و به ۵۲ سال رسیده است.
همتی تاکید کرد که ما اعانه بگیر دولت نیستیم، بلکه مطالبات مان را باید بگیریم. اگر مطالبات جاری را وصول کنیم این مسیر را به سمت درستی پیش می بریم.
به گزارش ایسنا، علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران نیز در این نشست با بیان اینکه معیشت دغدغه همگان است گفت: بحث ارتقای معیشت در سازمان تامین اجتماعی از یک سال و نیم گذشته پیگیری و با متناسب سازی حقوق در دو مرحله تا حدودی محقق شده است.
وی افزود: عدم اجرای قوانین یکی از موانع موجود پیش روی عدم ارتقای معیشت و حل مشکلات در این حوزه است که از جمله آنها می توان به عدم اجرای صحیح ماده ۴۱ قانون کار در چند دهه گذشته اشاره کرد.
دهقان کیا همچنین با اشاره به ۲۶ قانون مترتب بر تامین اجتماعی از سوی ادوار گذشته مجلس که بار مالی ۴۲۰۰ میلیارد تومانی در هرماه به دوش تامین اجتماعی گذاشته است گفت: تعهد جاری دولت به تامین اجتماعی ماهانه ۴۲۰۰ میلیارد تومان است که دولت آن را نمیپردازد. دولت بدهی های سنگینی به تامین اجتماعی دارد. تامین اجتماعی ظرف سال گذشته و امسال توانست بخشی از دیون را دریافت کند، این در حالی است که اگر قوانین به درستی اجرا شود مشکلات تامین اجتماعی حل خواهند شد.
منبع: ایسنا
برچسب ها : بازنشستگی محمدعلی همتی سازمان تامین اجتماعی
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- معاون درمان وزارت بهداشت پاسخ داد: کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
- قرارداد دولت با ۵ بانک برای احیای واحدهای تولیدی راکد/ اعتبار ۸۰ همتی برای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کم برخوردار روستایی
- رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد: ۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستانها/ فعالیت کودکستانها بدون دریافت ابلاغیه مجاز نیست
- معاون کمیته امداد اعلام کرد: پوشش ۲.۳ میلیون خانوار توسط کمیته امداد/توزیع جهیزیه در ۱۵ استان محروم به مناسبت میلاد پیامبر
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!