
متروپل دوباره فرو ریخت
ایسنا/خوزستان بخش دیگری از سازه باقیمانده از ساختمان متروپل امروز فرو ریخت.
به گزارش ایسنا، بخش دیگری از ساختمان متروپل در آبادان، امروز چهارشنبه (۴ آبانماه) فرو ریخت.
در پی این حادثه نیروهای امدادی در محل حاضر شدهاند اما از تعداد جانباختگان و مصدومان احتمالی این حادثه اطلاعی در دست نیست.
یک مصدوم در ریزش مجدد متروپل / حضور نجاتگران در محل حادثه
سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: ساعتی پیش قسمتی از سازه پشتی ساختمان متروپل ریزش و بر اثر آن یک خانم ۴۲ ساله مصدوم شده است.
امیرعباس نجفی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: ساعت ۱۶:۲۰ امروز (۴ آبانماه) گزارشی مبنی بر ریزش بخش دیگری از ساختمان متروپل دریافت شد و بلافاصله تیمهای عملیاتی هلال احمر شهرستان آبادان به منطقه اعزام شدند.
به گزارش ایسنا، سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان افزود: در این حادثه یک بانوی ۴۲ ساله مصدوم شده است که با همکاری اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافت.
وی ادامه داد: هم اکنون نجاتگران این جمعیت در محل حادثه مشغول ارزیابی صحنه هستند. اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
ریزش مجدد متروپل یک کشته بر جای گذاشت
مدیرعامل آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری آبادان از کشته شدن یک نفر و مصدومیت یک تن دیگر در پی فرو ریختن بخش دیگری از متروپل خبر داد.
مجید فرهانیپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به فروریختن بخش دیگری از متروپل در بعد از ظهر امروز (۴ آبانماه) اظهار کرد: در پی این حادثه چند خودرو در خیابان سعدی زیر آوار گرفتار شدند.
وی افزود: متاسفانه در این حادثه یک نفر جان باخت و یک نفر نیز مصدوم شد.
دکتر سیدنادر نقیبی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مرکز فوریتهای پزشکی آبادان نیز در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به فرو ریختن بخشی از باقیمانده ساختمان متروپل اظهار کرد: در پی این اتفاق سریعا نیروهای اورژانس در محل حادثه حضور پیدا کردند.
وی افزود: در این حادثه یک زن به نام "سحر کشیف" ۴۰ ساله جان باخت که پیکر وی توسط تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام خمینی(ره) پالایشگاه نفت آبادان انتقال یافت.
نقیبی بیان کرد: در پی این حادثه دو مرد که ۴۲ و ۲۲ سال سن داشتند نیز مصدوم شدند. مصدومان این حادثه توسط تکنسینهای اورژانس به بیمارستان شهید بهشتی آبادان انتقال یافتند.
به گزارش ایسنا، پیش از این اعلام شده بود که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا مسئولیت تخریب باقیمانده ساختمان متروپل را بر عهده گرفته و این عملیات در مدت اخیر در این محل در حال انجام بوده است.
سرپرست شهرداری آبادان ۱۹ مهرماه از پایان این عملیات تا ۴۰ روز آینده خبر داده بود.
محمدرضا متور در گفتوگو با ایسنا، گفته بود: بر اساس قول داده شده از سوی قرارگاه خاتم به عنوان پیمانکار، کار آواربرداری متروپل باید نهایتا تا ۴۰ روز دیگر به اتمام برسد.
وی با اشاره به مسدود بودن محدوده اطراف محل حادثه متروپل گفته بود: در حال حاضر به دلیل عملیات آواربرداری شاهد نشست خط فاضلاب و گرفتگی معابر در خیابان امیری هستیم.
این در حالی است که در حادثهای مشابه در ۲۳ شهریورماه نیز باقیمانده ساختمان متروپل دچار ریزش مجدد شده بود که در این حادثه یک کارگر ساختمانی جان باخت.
وحید شعبانی در همان ابتدای این حادثه در ۲۳ شهریورماه با اعلام خبر فرو ریختن بخشهای دیگری از سازه به جای مانده از برج متروپل آبادان، گفته بود: بلافاصله ۵ تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر پس از کسب اطلاعات اولیه به محل حادثه اعزام شده اند.
انتهای پیام
برچسب ها : استانی-اجتماعی اخبار اجتماعی - خوزستان ریزش ساختمان مترو پل آبادان
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مطرح کرد: لزوم استقرار هواپیمای آبپاش در خوزستان تا شهریور/ حریق بخش ایرانی هورالعظیم در روزهای اخیر
- خوزستان دومین استان کشور در ثبتنام زائران اربعین در سامانه سماح
- وزیر کشور از مرز شلمچه بازدید کرد/ قدردانی مومنی از همکاری دولت و ملت عراق
- معاون آموزش و پرورش استان خبر داد: اسکان زائران اربعین فرهنگی و دانشآموز در ۱۰۰ مدرسه خوزستان
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
- راوی گفت: وزارت نیرو بجای تعهداتش به صنایع، برق ماینرهای <مجاز> را تامین می کند
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟