
با دستور رئیس جمهور انجام شد؛ تخصیص اعتبار به طرح «تجهیز و ایمنسازی اماکن آبی استانهای ساحلی»
با دستور رئیس جمهور «اعتبار ویژهای» جهت اجرای طرح «تجهیز و ایمنسازی اماکن آبی استانهای ساحلی» تخصیص یافت.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی، در پی تدوین طرح «تجهیز و ایمن سازی اماکن آبی استانهای ساحلی» توسط فدراسیون نجات غریق و غواصی و پیگیری وزیر ورزش و جوانان، رئیس جمهور دستور اختصاص «اعتبار ویژه» برای اجرای این طرح را صادر کرد.
این در حالی است که استانداریها مسئولیت کلیه امور مرتبط با سواحل استان مربوطه را بر عهده دارند اما فدراسیون نجات غریق و غواصی در راستای مأموریتی که برای حفاظت و صیانت از جان هموطنان در اماکن آبی برعهده دارد و وظیفهای که در این زمینه برای تربیت منجی غریق عهدهدار است، اقدام به تدوین طرح «تجهیز و ایمنسازی سواحل کشور» کرد.
این طرح پس از ارائه به حمید سجادی وزیر ورزش، با دستور وی در نشست شورای معاونان وزارت ورزش ارائه شد و به تصویب رسید.
در همین راستا و با پیگیریهای وزیر ورزش جوانان، طرح پیشنهادی فدراسیون و گزارش مربوط به آن در نشست چهارشنبه ٢٢ تیرماه هیأت دولت در حضور رئیس جمهور و دیگر اعضای کابینه دولت توسط مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی ارائه شد.
در این نشست پس از گزارش حیدری با دستور رئیس جمهور مقرر شد «اعتبار ویژهای» به این طرح و اجرای آن تخصیص پیدا کند.
مقرر شد این اعتبار از طریق ستاد بحران وزارت کشور تأمین شود و به منظور تهیه تجهیزات و سخت افزارهای مورد نیاز، اقدامات لازم از طرف سازمان امور اجتماعی وزارت کشور معمول و در اختیار هیأتهای نجات غریق و غواصی استانهای ساحلی به عنوان بهره بردار قرار گیرد.
همچنین با پیگیری وزیر ورزش و جوانان، نشست تکمیلی در این زمینه پنجشنبه ٢٣ تیرماه در محل وزارت کشور با حضور محمد عباسی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی و مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی برگزار شد. در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت حفاظت از جان استفادهکنندگان از سواحل، وضعیت نیروی انسانی مستقر در سواحل و چگونگی تهیه و بهرهبرداری از ملزومات مورد تاکید در طرح ارائه شده در اسرع وقت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اجرای سامانه «تحت وب دریای امن» نیز دیگر مصوبه نشستهای اخیر بود. الگوی اولیه این طرح توسط هیأت نجات غریق و غواصی استان مازندران و با همکاری دانشگاه این استان و جوانان فعال در عرصه دانش بنیان ارائه شده است.
در این راستا مقرر شد که به منظور اجرای طرح «تجهیز و ایمنسازی اماکن آبی»، طرح سامانه «تحت وب دریای امن» نیز در کوتاهترین زمان ممکن تکمیل شده و به مرحله اجرا برسد.
بر اساس این گزارش، فدراسیون نجات غریق و غواصی ضمن تقدیر از حمایت دولت و رئیس جمهور محترم در راستای پشتیبانی از اجرای این طرح و قدردانی از وزیر ورزش و جوانان برای رهنمودها و پیگیریهای انجام گرفته، ابراز امیدواری میکند که اجرای این طرح موجب دسترسی آسانتر عموم هموطنانمان به سواحل ایمن شود.
برچسب ها : فدراسیون نجات غریق و غواصی رئیسجمهور مصوبه هیات دولت اعتبارات
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- فیلم|سنگ تمام ملت ایران در بدرقه سرداران شهید/ روزی متفاوت در بهشت زهرا (س)
- تختروانچی در کمیسیون امنیت ملی: هیچ قرار ملاقاتی با آمریکاییها نداریم
- پیام فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) به مردم ایران
- مجلس تصویب کرد: ممنوعیت استفاده از استارلینک/مجازات اعدام برای همکاریکنندگان با دول خارجی متخاصم
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند